Zaterdag 1 september BewonersBarbecue

Gepost 2012/08/09

De ondertussen jaarlijkse bewoners barbecue is weer gepland. Reserveert u zaterdag 1 september?

De BBQ is een heel gezellige namiddag en avond waar u op een ongedwongen manier kennis kunt maken met uw buurman of buurvrouw. Binnenkort krijgt u meer informatie met aanmeldingsformulier in de brievenbus.

De huurdersvereniging ondersteunt het genomen initiatief van bewoners. Ook niet leden zijn welkom bij de BBQ!

Alle hulp is (evenals in voorgaande jaren) natuurlijk zeer welkom!  Contactpersoon hiervoor is Paul van den Elsaker, Rustenburgstraat 64.

In de afgelopen drie jaar was Japans Sushi restaurant Midori een welkome sponsor met passende gerechtjes!

De in 2011 gratis beschikbaar gestelde Sushi schotel (als aperitief) door Japans sushi restaurant Midori. Zie www.midori-sushi.info.