Succesvolle bijeenkomst van de bewoners van de Brinkhof

Gepost 2014/04/08

Maandag 7 april hebben 14 bewoners op uitnodiging van de Huurders Vereniging gehoor gegeven aan een oproep om mee te denken en te praten over het appartementencomplex ‘De Brinkhof’. De voorzitter heeft in het kort de stand van zaken weergegeven van het afgelopen jaar en gevraagd om nieuwe (bestuurs)leden.
Verschillende nieuwe huurders waren aanwezig en er ontstond al snel een levendige discussie over het wel en wee van de appartementen. Ook was er belangstelling voor het werk als bestuurslid. Ondertussen hebben zich drie nieuwe leden bij de Huurders Vereniging aangemeld.

Maandag 14 april ’14 is er een eerste overleg met toekomstige bestuursleden. De eerste activiteit zal het uitschrijven van de Jaarvergadering zijn.

Het kopje koffie bij binnenkomst vandaag was op rekening van de Huurders Vereniging, daarna hebben twee buurmannen nog een rondje ingeschonken. De voorzitter kijkt terug op een succesvolle avond en rekent op een actieve Huurders Vereniging in de toekomst.