Nieuwjaarsreceptie 2015

Gepost 2015/02/09

Zaterdagmiddag 17 januari 2015 is de Huurdersvereniging te gast geweest in het atelier van Wim Streep voor de Nieuwjaarsborrel. Het bestuur had de uitnodigingen in de openbare ruimtes van het complex opgehangen en 7 huurders hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging. Voor het organiserende bestuur een teleurstellende opkomst.

Desalniettemin zijn de aanwezigen bijgepraat over de moeizame contacten met de verhuurder Accres en over de stand van zaken v.w.b. de bezwaarschriften van de huurverhoging in 2014.

Bij binnenkomst was er een welkomstdrankje, de ruimte was gezellig aangekleed en er waren genoeg hapjes en knabbels zodat het toch zeer aangename uurtjes zijn geworden.

Het bestuur gaat zich ernstig beraden over nut en noodzaak van een actieve Huurdersvereniging. Het bestuur is wel de mening toegedaan dat de aanwezigheid van een bestuur Accres alert houdt.

De Jaarvergadering is gepland voor maandag 9 maart 2015. Om de kosten te drukken wordt deze gehouden bij een bestuurslid thuis aan de Rustenburgstraat 8.

De voorzitter dankt de aanwezigen en wenst een ieder een goede gezondheid en veel woongenot in het complex De Brinkhof.