Barbecue op zaterdag 9 augustus 2014

Gepost 2014/07/13

Op zaterdag 9 augustus wordt een Barbecue voor de bewoners van het Brinkhof complex georganiseerd. Vanaf 15:00 uur wordt gestart met het opbouwen op de binnenplaats en vanaf 18:00 uur gaat de BBQ aan. [Alle hulp bij de opbouw is is welkom.]

Het is goede gelegenheid om uw buren (beter) te leren kennen. Samen maken we het gezellig met versiering, lichtjes en muziek. Deelnemers nemen hun eigen stoel/tafeltje en drinken mee. Bij het opgave formulier (dat u in uw brievenbus krijgt) kunt u aangeven waarmee u wilt helpen. De huurdersvereniging zorgt voor het vlees en er wordt een bijdrage per persoon gevraagd.

De organisatie rekent op veel deelnemers en op droog weer.