Algemene Jaarvergadering 2014

Gepost 2014/07/13

De Algemene jaarvergadering van de Huurdersvereniging heeft op 12 mei 2014 plaatsgevonden. Als ondersteuning voor het bestuur was het goed dat naast bekende leden ook een paar nieuwe medehuurders kwamen en zich als nieuwe lid hebben aangemeld. Twee van deze nieuwe buren hebben aangegeven om samen met de voorzitter weer een bestuur te vormen. De voorzitter heet Hans Dikker Hupkes en Jan van de Kamp dan ook heel hartelijk welkom.

De gebruikelijke stukken, zoals verslag jaarvergadering 2013 en de jaarverslagen van bestuur en secretaris werden zonder opmerkingen goedgekeurd. De begroting werd aangenomen en twee nieuwe bestuursleden: Hans Dikker Hupkes en Jan van de Kamp zijn voorgesteld aan de leden.

In de rondvraag werden diverse vragen gesteld over de algemene staat van het appartementen complex en over de mededeling van de verhuurder (Accres) m.b.t. de huurverhoging (4%) en de servicekosten verhoging (€7,--) per 1 juli 2014.

Naar aanleiding van deze vragen maakt het bestuur een bezwaarbrief die iedere huurder kan ondertekenen en deze worden gezamenlijk aangetekend verstuurd naar Accres. Ook zal er nadere uitleg gevraagd worden over de afrekening van de servicekosten.

Het bestuur kijkt terug op een goede vergadering.